Kezdőlap


 

Tisztelt Csanádpalotai Lakosok!

 

A téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot használó háztartások is egyszeri, természetbeni támogatásban részesülnek az 1364/2018. (VII. 27.) Korm. határozat alapján.

Kérjük azokat a lakosokat, akik nem rendelkeznek vezetékes gázzal, hogy a támogatás igénybe vételéhez a szükséges formanyomtatványt töltsék ki és adják le legkésőbb 2018. október 15. napjáig. Az igénybejelentő formanyomtatvány a Csanádpalotai Közös Önkormányzati Hivatal Igazgatási Csoportjánál szerezhető be, továbbá letölthető az önkormányzat weboldaláról (www.csanadpalota.hu) is.

A kitöltött igénybejelentő lapokat az Igazgatási Csoportnál, ügyfélfogadási időben lehet leadni, valamint annak kitöltésével kapcsolatban tájékoztatást kérni.

A benyújtott igénylő lapok alapján az önkormányzat a gázszolgáltatótól megkéri azon fogyasztók adatait, akik már részesültek támogatásban a kettős támogatás elkerülése érdekében.

Ezt követően az Önkormányzatok feladata, hogy az érintett háztartásokat összesítse és az adatokat haladéktalanul továbbítsa a Belügyminisztériumnak.

 

Az igénybejelentés során:

a)      háztartás alatt a  szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 4.  § (1)  bekezdése alapján az  egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő,

 

b)     a felmérés keretében az igénybejelentés végső határideje az önkormányzatok irányába 2018. október 15-e,

 

c)      az  igénybejelentés feltétele annak tudomásul vétele a  bejelentő részéről, hogy az  Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi, hogy a  bejelentő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült,

 

d) a természetbeni támogatás a fűtőanyagra vonatkozik, a támogatás nem fedezi az egyéb, például a szállítási, darabolási költségeket.

 

Csanádpalota Város Önkormányzata

 
plakat_2018-08-16.pdf

 
plakat_2018-08-14.pdf

 
policemail_2018-08.pdf

 
egyenlo_banasmod_2018-08.pdf

 
plakat_2018-07-30.pdf

 

Pultos /Figyi büfé/

Egyszerűsített foglalkoztatás keretében, megbízható, középfokú iskolai végzettséggel rendelkező személyt keres makói vállalkozó.

Munkavégzés helye: Makó, Deák Ferenc utca 8.
Jelentkezés módja Tel.: 06-20/442-2421 Csőke Norbert

 
plakat_2018-07-26.pdf

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 2 / 11
Hirdetés
Hirdetés
Automatikus fordítás
Hirdetés
Hirdetés
BelépésKeresés a honlapon
Ki olvas minket
Oldalainkat 38 vendég böngészi