Polgármester

Nyergesné Kovács Erzsébet

Csanádpalota város Önkormányzata nevében tisztelettel köszöntöm Önt városunk honlapján, akár célirányosan, akár csak internetes kalandozása során talált ránk.

Kellemes időtöltést kívánok a települést bemutató oldalakon történő barangoláshoz.

Bízom benne, hogy a portálon történő nézelődése után személyesen is eljön hozzánk, és meggyőződik a csanádpalotaiak vendégszeretetéről, városunk és a környék látványosságairól és jól érzi magát programjainkon.

Polgármesterként számomra fontos, hogy városunk olyan feltételeket biztosítson az ide látogatók és városunk polgárai számára, amely otthonossá, élhetővé teszi környezetünket, biztosítja az itt élők és az elkövetkező generációk boldogulását.

A csanádpalotaiak új szempontokat és új feladatokat fogalmaztak meg nekem és a képviselő-testület számára. Közös ügyeink sikeres megvalósításán rengeteg tennivalóm közepette lendülettel és szívvel dolgozom.

Csanádpalotán határmenti településként új lehetőségek nyíltak meg az M43-as autópálya átadásával, melyre 2015. július 11-én került sor. A határátkelőhely tovább erősíti a település nemzetközi szerepét.

A csanádpalotai emberek jó szívvel várják az ide betérő vendégeket - hívunk és szeretettel várunk minden kedves látogatót.Nyergesné Kovács Erzsébet
polgármester


Kapcsolat:
6913 – Csanádpalota, Kelemen László tér  10.
62/263-001
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.