FELHÍVÁS

A köztisztaság fenntartásáról szóló 23/2000. (VII. 28.) ÖR. 5. §. /1/ d) pontja alapján „Ha a jogszabály eltérően nem rendelkezik, a tulajdonos köteles gondoskodni … az ingatlanok előtti közterületen telepített növényzet gondozásáról.”
E helyi rendelet alapján a magántulajdonban levő ingatlanok előtt elhelyezkedő közterületi fák, facsoportok karbantartása, gallyazása az ingatlantulajdonos kötelessége.
Csanádpalota Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2019. (01.30.) Kt. sz. határozata alapján lakossági igény esetén az önkormányzat megszervezi a magántulajdonban levő ingatlanokhoz tartozó közterületen levő terjedelmes fák kosaras autóval történő gallyazását. Felkérjük a lakosságot, hogy amennyiben a fentiek alapján igényelnek kosaras autóval történő munkálatokat, jelezzék azt a Polgármesteri Hivatalban Kolozsi József műszaki ügyintézőnél hivatali időben személyesen, vagy a 62/263-015-ös telefonszámon, illetőleg a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen.