Kezdőlap Vendégkönyv

Vendégkönyv


A vendégkönyvbe íráshoz be kell jelentkezni illetve regisztrálni kell! A honlapon szereplő kommunikációs oldalakat mindenki csak a hozzászólási szabályzat alapján használhatja. Ennek nem ismerete nem mentesíti a szabályzat alól a felhasználót.


túri kati     29 november 2022 06:32 | pécs
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Tisztelettel megkérek minden Palotait és azokat akik ott éltek,hogyha az ismerősei,rokonai között van olyan aki a Palotai gimnázium tanulója volt mondja el neki,hogy a májusi búcsú napjára találkozót szeretnénk szervezni.Az e-mail címemen jelezze azt.Köszönöm Túri Kati

Horváth Gizella     29 november 2022 06:32 | Zagyvarékas
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Régi lakója voltam egykor Csanádpalotának.Akkor még falu volt,és igazi honvágyam támadt a sok újdonság láttán.Édesanyám (Paksiné Gizike) ma is ott lakik és büszkén mesél a sok újdonságról.Én sajnos nagyon ritkán járok haza de büszke vagyok hogy megkapta a városi címet.

Simon Helga     29 november 2022 06:32 |
A Kelemen László Emlékéért Kulturális Alapítvány által meghirdetett felhíváshoz készített fényképeket nyomtatott formában és elektronikkus úton is(a [email protected] e-mail címre)el lehet juttatni a Művelődési házba.

Perneki     29 november 2022 06:32 |
SOS!
A gyerekeknek szóló fotópályázatra a képeket milyen formában kell/lehet leadni? (nyomtatott, cd,...)

Dr. Kovács András     29 november 2022 06:32 | Budapest-Győr
A hétvégén végigautóztunk a Városon. Igazán nagy meglepetés ért, már ami a látványt illeti. Sok, gazdagabbnak kikiáltott nagyváros is megirigyelhetné az elkészült beruházásokat, úgy, mint- a teljesség igénye nélkül: modern, napelemmel felszerelt óvodaépület, az új -kissé áthelyezett- bölcsőde. Ez külön figyelemreméltó (sok helyen lehetetlen a kicsiket elhelyezni). Nekem a napelemes megoldás tetszik a egjobban egyébként :)
A rendszerváltás óta kialakult "modern Palota" most ment át a legnagyobb fejlődésen. A megelőző bő másfél évtizedben alig történt valami igazi áttörés. Max. a földgáz-hálózat kiépítése. De az is jóval a rendszerváltást megelőzően történt meg. A környékbeli települések szinte kivétel nélkül teljesen leépültek, szinte romhalmaznak mondhatóak, Palota viszont hű maradt a nevéhez. Nomen est omen. Jó értelemben véve. A kivétel még talán Kövegy, ahol is az igen szűkös lehetőségekhez mérten kell a helyzetet megítélni! Szép környezetet alakítgatnak ki a falu közpntjában. Remélem, hogy ez a folyamat még csak a kezdete egy felfelé ívelő karriergörbének (ami talán nem is fog lefelé ívelni)és még sokszor fogjuk hallani Csanádpalotát a jóhír-adóban.
k.a.

Simon Helga     29 november 2022 06:32 |
Tisztelt Érdeklődő!

A program szeptember 18-án szombaton 9 órakor kezdődik és 19-én vasárnap 16 óráig tart.
Az étkezésről nincs információnk.

jáger ferencné     29 november 2022 06:32 |
Kedves Palotaiak!
Kérem írja meg nekem valaki valóban rendeznek fogathajtót nálatok szeptember 19-én!
A versenykiírást vagy a kezdés időpontját is szeretném megtudni.
Étkezési lehetőség lesz-e?
Nagyon megköszönöm, ha válaszol valaki.

Hajas Lászlóné     29 november 2022 06:32 |
Örömmel nézegettem a városnapi képeket. Gratulálok a helyi fellépőknek, kiállítóknak a színvonalas műsorokhoz, kézimunkákhoz, virágdíszekhez.

Hajas Lászlóné     29 november 2022 06:32 |
Kissé elavult a honlap tartalma: rendezvények, események képekben. Semmi említésre érdemes esemény nem történik a városban?

Kovács Ernő     29 november 2022 06:32 | 1183 Budapest
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Elnézést,hogy a vendégkönyv oldalát használom üzenőfalnak.Benkéné Bogdán Zsuzsanna elektronikus tollából írt köszönő sorokat legnagyobb ámulatomra az orgona koncertről olvasva egy kérdés motoszkál a fejemben.Megjavították a templom 1964.évben felállított orgonáját?2008 nyarán lent jártam a családommal és bementünk az igényesen felújított templomba, ahol szomorúan láttam a nagy orgona lepusztult állapotát.
Gratulálok egykori falum várossá nyilvánításához és ehhez mindenkinek jó egészséget és erős kitartást a feladatok elvégzéséhez


31
bejegyzés a vendégkönyvben
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>
Hirdetés
Hirdetés
Automatikus fordítás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
BelépésKeresés a honlapon
Ki olvas minket
Oldalainkat 660 vendég böngészi