Kezdőlap Vendégkönyv

Vendégkönyv


A vendégkönyvbe íráshoz be kell jelentkezni illetve regisztrálni kell! A honlapon szereplő kommunikációs oldalakat mindenki csak a hozzászólási szabályzat alapján használhatja. Ennek nem ismerete nem mentesíti a szabályzat alól a felhasználót.


Moderátor     29 november 2022 05:10 |
Korábbi honlapon megjelent beírások itt olvashatóak:

Beíró 1: hordó - 2009-07-29 16:56:32
Jaj de jó itt olvasgatni a másikat is emberszámba vevő beírók között.
A szeretet vezéreljen mindenkit.Beíró 2: R.Attila - 2009-07-24 20:19:34
Kedves K.János!

1. A honvédi romák is oda költöznek egy szabad országban ahova akarnak.
2. Annak meg inkább örülni kellene hogy külhonból is betelepülnek, akár Romániából is.Beíró 3: Kovács Sándor polgármester - 2009-07-21 16:01:47
Kedves Barátaim!

Nem szerencsés, hogy településünk megítélését nagyban befolyásoló hazugságok jelennek meg a vendégkönyvben. Nem igaz, hogy a polgármester, a jegyző és a képviselők tiszteletdíját befolyásolja a várossá nyilvánítás. Az önkormányzat racionális gazdálkodására alapozva a térségben a legkevesebb, a törvényi minimumnak megfelelő tiszteletdíjak kerültek megállapításra még 2006-ban, ami azóta nem változott.
Természetesen rosszul élem meg a munkahelyek hiányát, de látva a problémákat önkormányzatunk a térségben a legmagasabb számban foglalkoztatja közcélú és közhasznú keretek között az itt élő munkanélkülieket. Úgy gondolom még mindig előnyösebb, ha megpróbáljuk visszaszoktatni őket a munka világába, mintha a segélyből élők számát növelnénk. Mindemellett mindannyiunk számára értékképző munkát végeznek, ami remélhetőleg látszik a településképen. Remélem, hogy vállalkozóink is próbálnak mindent megtenni, hogy képesek legyenek munkahelyeket teremteni.
Azt pedig mélységesen elutasítom, hogy haza érkező roma aktivista különbséget tesz roma és roma között, miközben sem erkölcsi, sem morális joga nincs hozzá. Nem tudok róla, hogy honvédi romákat bárki is ide kívánna telepíteni.
Románok, külföldiek ingatlan vásárlását nem fogom gátolni, hiszen meg kell nézni ezeket az ingatlanokat, milyen szépen felújították, vagy felújítják Csanádpalotán.
Néhány helyi ember ingatlanjára is figyelmet lehetne fordítani, meg lehet nézni a környezetét. Vagy most, vagy később, de az elhanyagoltság, romosodás fogja jellemezni. Közel száz romos épület van, ami pedig nem az elmúlt 3 év alatt vált azzá.

Kedves hozzászólók jó lenne, az önös érdekeket félretenni, s végre a település érdekeit szolgálni szeretetben, egymás iránt szolidaritást és minél nagyobb toleranciát tanúsítva mindenkinek a maga területén.

Tisztelettel; Kovács Sándor polgármesterBeíró 4: Moderátor - 2009-07-18 16:46:19
Moderátor új témát indított a Fórumban!
Csanádpalota Város lett címmel!
Kérem mindenki ott tegye meg a várossá nyílvánításunkkal kapcsolatos észrevételeit, a vendégkönyvet pedig hagyjuk meg az eredeti funkcionalitásának!

Köszönöm minden kedves látogatónak!

ModerátorBeíró 5: K János - 2009-07-18 16:34:32
Már csak azért is írok mert a moderátor is fedezze fel magát aki az általam egyik vállalkozó közeli rokona.

De egyébként akkor is leírom, hogy a kedves polgármester fizetése növekszik azzal, hogy Csanádpalota város lett nem pedig a Csanádpalotaiak érdeke fog érvényesülni, hisz nem lesz több munkahely él nem lehet a válságra hivatkozni mert nagyon régóta nincs munkalehetőség csak azaz a kis napszám de ez nem a polgármester érdeke.

de az hogy egy román polgármesterrel járja a falut és, hogy keresi az üres ingatlanokat, hogy több tucatnyi románt tegyen ebbe a kis nyugott kis városba az már nonszensz, de van még ennél is meglepőbb, az, hogy a Makói honvédtéri romákat ide akarja költöztetni Fa Sanyi akkor pedig itt háború lessz amit szerintem senki nem akar vagy igen mivel sajnos nagyon nagy az előitélet és a rasszista nézet Csanádpalotán.Beíró 7: Moderátor - 2009-07-18 08:38:07
Moderátor által moderálva...............................; Anonimus névvel illetve egyéb fantázia névvel nem lehet beírni a vendégkönyvbe.
Kérem használja a teljes nevét!
Illetve a hasonló megnyilatkozásokat a fórumunkban jelenítse meg a fórum szabályai alapján. Minden másokat sértő névvel és egyéb jelzővel ellátátott megnyilatkozásokat törlünk!
Hamarosan elkészül a fórum és a vendégkönyv szabályzat, kérem addig is kultúrált formában írja meg véleményét!

Köszönöm!Beíró 7: Salánkiné Benke Anikó - 2009-07-15 22:02:25
Örömmel tölt el Csanádpalota várossá nyilvánítása. Büszke vagyok a településre, és azokra az emberekre, akik ezért dolgoztak/dolgoznak most és a jövőben isBeíró 8: Spák Imre - 2009-07-15 12:11:12
Mint aki Palotán töltötte le élete legnagyobb részét, nagy szeretettel gratulálok a VÁROS minden lakójának ! Örülök ennek a nagyszerű teljesítménynek. Külön elismeréssel tartozom Kovács Sándor polgármester úrnak, volt tanítványomnak, hogy nagyon eredményesen átvezette a falut várossá.Beíró 9: dexter - 2009-07-09 22:42:46
Jó lenne ha már város lettünk ha sikerülne újra létrehozni az orvosi ügyeletet,biztosan sok idős embernek hasznára válna.Beiró 10: Moderátor - 2009-07-02 09:22:08
Mi is örülünk, hogy Csanádpalota város lett!
A honlap átdolgozása folyamatban van, a főbb helyeken már megtörténtek a "várossá" módosítás.Beíró 11: - 2009-07-02 09:20:08
Ja bocsika, 6.=BécikeBeíró 12: - 2009-07-02 09:17:31
Gratula,gratula,gratula, hipp-hipp-hurrá!!!
Sanyikám, mostmár a honlapot is javítsátok!!!Beíró 13: HÖRPINTŐ KOCSMA - 2009-07-01 17:38:30
GRATULÁLUNK A PALOTAIAKNAK!!!!HÖRPINTŐ KOCSMA PITVAROSRÓLBeíró 14: Németi Erzsi - 2009-07-01 11:43:30
Város vagyunk???!!! Most hallottam a rádióbanBeíró 15: Carl De Vos - 2009-06-23 20:57:05
Örülünk, hogy nálunk felfedezték Csanádpalota.
Nagyon szép, tiszta, csendes, a városban.
Már néhány barátai, de még mindig azt akarjuk, még!

Elnézést, a magyar nem olyan jó.

We are pleased that we have discovered Csanadpalota.
A very nice, clean, quiet, town.
We have already some friends, but still we want more!

Carl De Vos – BelgiumBeíró 16: Szabó József, Topolya, Szerbia - 2009-06-14 08:44:48
Makói tartózkodásom idején tettem egynapos látogatást az Önök kedves településén, amely igencsak megnyerte tetszésemet rendezettségével, tisztaságával. Csodálattal töltött el, hogy egy helyen ennyi gólyafészek van, ami azt bizonyítja, hogy ezek a kedves madarak is ,,becsülik és tisztelik" ezt a kisvárost, amely méltán megérdemli, hogy városi rangot kapjon. Bízom benne, hogy akkor méginkább változik a település képe, fejlődése folyamatos és látványos lesz. Erőt, kitartást és jó egészséget kívánok a csanádpalotaiaknak. Biztos vagyok benne, hogy még visszatérek a ,,gólyavárba", egy olyan oázisba, ahol kellemesen érzi magát az ember. Vigyázzanak egymásra, településükre. Örülök, hogy felfedeztem magamnak ezt a nyugalmas és csendes életvitelt.Beíró 17: Moderátor - 2009-06-09 15:42:45
Kedves Vendégkönyv használók!
Sajnos a csanádpalotai vendégkönyv néhány Beíró miatt megbukott és nem volt méltó tovább hogy létezzen.
Sajnos több szabályt és emberi alapjogokat sértettek meg folyamatosan a Beírók, ezért annak tartalma teljesen törlésre került.
Most néhány hétig újra indítjuk, bízva abban, hogy csak a rendeltetésének megfelelően fogják használni.
Minden beírónak használnia kell a nevét, a névteleneket és a fantázia nevűeket azonnal töröljük.
Ez nem fórum!!!
Kérem minden másra a fórumot használják, a fórum szabályai alapján.

Köszönöm!


31
bejegyzés a vendégkönyvben
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>
Hirdetés
Hirdetés
Automatikus fordítás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
BelépésKeresés a honlapon
Ki olvas minket
Oldalainkat 93 vendég böngészi